Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett uns av mig

 

 

 

lyssna i tid och otid

till tystnaden

ur innersta rum

när något skälver till

och förändras

var öppen för

den högst tillfälliga

disharmonin

som örat transporterar

in i virrvarret bland

hjärtslag och synapser

uppmärksamma den

knappt hörbara tystnaden

när fröet av något vill förföra

gnistan blir brinnande iver

klingar ett ja

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 256 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-03-26 10:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg