Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värmen

Värmen trycks mot min kind. En styrka dras längs hela mitt ansikte och nöjer sig inte förrän den spridit sig till mina fingrar. Värmen försöker hitta sin väg på min kropp.

Värmen bubblar under ytan tills jag släpper ut hettan som sjudat inom mig. Passionen jag inte vågat dra ur mitt hjärta.

Värmen slår mig hårt, samtidigt som jag panikslaget letar efter skuggan.




Fri vers (Fri form) av Alltid Här
Läst 119 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-28 17:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alltid Här
Alltid Här