Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mycket nu är helt okej


Hej micky


Ombudstörstande; ringa min hunger

I kväljer, jag brinner

Bombbrudsfurst kanderingar svunner

Stig Helmer, jag vinner



Vårsalar, morkullaklavar!

Nattens son; dig.

Gråskala, mordkunnarstavar

Fappen Pompei






Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-30 05:37



Bookmark and Share


  Nanna X
Du krumbuktar dig fint men kanske för mycket innehåll för utrymmet? Svårt att smälta allt liksom.
2019-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd