Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillfälliga fåglar

Tillfälliga fåglar slår med sina vingar
grå som gryningen
kalla som natten

Tillfälliga fåglar med röda strupar
landar på immiga sjöar
strömmar som rök över himlen

Längst bort
norr om natten
väster om dagen
vakar stormfåglar med oroliga ögon

Tillfälligt - en blinkning från en fyr
är det kolbaserade livets martyrskap




Fri vers av Rafmagn VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-31 09:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rafmagn
Rafmagn VIP