Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rede

Vi reder ett bo med ord.
Vi bäddar sängen med ord.
Vi flyger på ord till den värld
av ljus och doft
som ligger inkilad som ett brev
mellan tillvarons nötta
och tummade sidor.

Om du läser mig som en bok
börja från början.
Ha tålamod
med den kryptiska innehållsförteckningen
och orden på ett utdött språk.
Jag uttrycker mig bäst med ord
som glimrar som avlägsna stjärnor
när jag ska befria hjärtats röst.

Jag syndar på ett språk
men biktar mig på ett annat.
Förlåtelsens språk
behöver inte översättas.
Det ljuder av värme
som när stoet andas kärlek på sitt föl.




Fri vers av Rafmagn VIP
Läst 43 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-03-01 21:22



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
När stillheten är nådd
växer själen
ord läggs till ord
Orden lyfter som musik
i livets katedral
ekar mellan väggarna
sipprar in i varje vrå
omöjlig att undkomma


2024-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Rafmagn
Rafmagn VIP