Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frövila

Minnelse
mist och villelse
ingen stig i denna skog.

Fröet vilar i skuggorna.
Ljud av mull och groendesång.
Det som mullrar är inte magma
utan växtvärk.




Fri vers av Rafmagn VIP
Läst 56 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-02-08 18:59



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Det gör ont när knoppar brista…..
2024-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Rafmagn
Rafmagn VIP