Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Navigation

Natten gungar oss som en båt
djupare in i ordlöshet och längtan.
Verkligheten rycker i förtöjningarna.
Bordläggningen
är vår egen hamn i stormen
tillfällig men tillförlitlig.

På havet
är man alltid både hemma
och vilse samtidigt
som i en dröm
man vaknar av och inte förstår.
Gudsrösten mumlar ord som inte finns.

Vi navigerar utan fyrblänk och sjökort.
Min längtan efter dig
gränsar till hädelse.




Fri vers av Rafmagn VIP
Läst 62 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-01-03 17:07



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Existentiellt, varje människas färd, därom väl ordat...
2024-01-08

  Kungskobran VIP
Min navigation
är tron
att det finns en mening med allt

2024-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Rafmagn
Rafmagn VIP