Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Shamash

Låga tänder låga.
Ljus tänder ljus.
Ande tänder själ.

Över bädden av glödande själar
vandrar gudslågan
som ett flammande fyröga.
Blås på glöden.
Håll lågan levande.




Fri vers av Rafmagn VIP
Läst 64 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-01-03 17:10



Bookmark and Share


  Emanuel Sigridsson VIP
Ortodox påskgudstjänst redan nu? Tjusigt!
2024-01-05

  Kungskobran VIP
Livet måste få en chans
att komma någonstans
få ro och balans
blås på glöden allt du förmår
jag vet att det går

2024-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Rafmagn
Rafmagn VIP