Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårtrots

Våren kom smygande ur skogen
och andades befrielse över oss
djup och doftrik
varm och lustfylld.

När vinterns trupper tog tillbaka landet
stelnade värmen och föll till marken.
Blommorna slokar nu i groteska poser
förvridna
som döende dansöser
vacklande under vinterns ok.

Ur snön ska liljorna återuppstå
och trots allt
trotsigt stämma upp sången
som tystnade i kölden.




Fri vers av Rafmagn VIP
Läst 31 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-05 15:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rafmagn
Rafmagn VIP