Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försjunka

Jag försjunker i tid och hav.

Tankarna är lätta som luft
och jag kan andas ut
de små tragedierna
vila i den stora sagan.

Människogråten som droppar
holkar långsamt ur
stenblocken av mörker
skapar gluggar och grottor
för sneda strålar
av rödgult ljus.




Fri vers av Rafmagn VIP
Läst 35 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-04-04 07:21



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
"There is a crack in everything, that's how the light gets in" (Cohen). Min association om hur tillvarons brustenhet kan vara dess styrka och en annan mening än det uppenbara. Tack för tanken!
2024-04-06

  Monika A Mirsch VIP
... och för stunder
framöver -
försjunker i ditt
rödgula
ljus
2024-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Rafmagn
Rafmagn VIP