Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuggor

Så länge det har funnits träd
så har grenarna kastat flätade skuggor på jorden

Så länge det har funnits träd
så har grenverket spräckt kvällshimlen i tusentals skärvor

Det är en tanke som suger sig fast

Det är visst allt jag kan tänka på idag




Fri vers av Rafmagn VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-03-31 09:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rafmagn
Rafmagn VIP