Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Obduktion

Gamarna slog sig ner på närmaste staket
och väntade tills dödsryckningarna upphört

Men först var det obducenternas tur
De samlade ihop de blånade resterna
av vår kärlek

Publiken behöver svar
Publiken behöver ett domslut

Dödsorsaken först och främst, sen skuldfrågan
Var det ett mord, en olyckshändelse eller vanvård?
Varningstecknen, hur såg de ut?
Sjukan som får äktenskap att rosslande ge upp andan
-hur börjar den? Feber? Frossa? Smittar den?

Var lugn, människor, era huslån och halvljumma fredagsligg är trygga
Kärleksdöden är ingen luftburen smitta




Fri vers av Rafmagn VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-03-31 11:26



Bookmark and Share


  axveronika
nej den kan sprida skräck i omgivningen
2019-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Rafmagn
Rafmagn VIP