Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äkta kärlek

Jag lever aldrig som jag lär
hjärnan och hjärtat är två helt olika inälvor

Det är den lilla röda som styr mig
inte den stora grå

Jag vet att rädsla för ensamhet
och de tickande tankarna
ofta förväxlas med kärlek

Jag vet att kärleken är så sällsynt
att nästan ingen har sett den
trots att de ligger på mage med en kikare
i alla slags väder och spanar
som ornitologer

De vill pricka av i kortet:
Idag skådade denna homo sapiens äkta kärlek
i duggregn på ICA Maxis parkering




Fri vers av Rafmagn VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-03-31 11:32



Bookmark and Share


  axveronika
ja frågan är om någon sett den?
2019-03-31

  Quasimodo
En härlig text om kärlekens vara eller inte vara mitt i verkligheten och livet!
2019-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Rafmagn
Rafmagn VIP