Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kryp evolution



Blott en volym
I en sökande själ
Vi är

Byggande större
och större infrastrukturer

Än vi mäktar med
Då allting till sist
börjar knaka i fogarna

Vid de yttersta dagarna
Då det goda ska bli godare
Och det onda ondare

Bina o myrorna fortsätter dock
streta vidare i sina samhällen

Som fungerat i miljontals år
och som kommer fungera än

Den dag då människan
Lämnat jordelivet. ..

Då frågan kvarstår
bredvid en bestrålad
vindpinad tussilago

Vad var det som blev
så fel?

Och var det verkligen
mödan värt. ..




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-04-02 13:48



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Ja du,
det hela i ett nötskal, jag tror vi överlever planeten men till vilket pris?
2019-04-03

    Elisabeth Nilsson VIP
Tänkvärd text att fundera över!
2019-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP