Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvinnade silvertrådar

vackraste pärlor

samlade, en hemlighet

blå ask

stjärnhimmel 

både i och utanpå

 

tvinnade silvertrådar

pärla för pärla

mjukt till fullkomlighet

fylls

av ömma fingertoppar

 

långsamt, 

sakral tystnad

inom hennes väggar

 

utanför solen

kyrkklockor i fjärran

två fåglar 

slår ut sina vingar 

mot himlen

grantoppar rör sig 

rytmiskt i vinden

 

2 april 2019 

En resa i ingenstans

 




Fri vers av alvan
Läst 273 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-04-02 16:04



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Vackert!
2019-04-03

    ej medlem längre
Fin känsla i den här. Mjuk och tilltalande.
2019-04-02
  > Nästa text
< Föregående

alvan
alvan