Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genom frostnätter


mellan trädets långa skuggor
genom dimman som låg tät
bakom lövens dalande
under frostnätter
såg jag dig

hur du log
då din blick hastigt såg upp
och det glimmade sådär verkligt
som bara dina ögon förmår

genom frostnätter slog ditt leende
små hål i den nattliga isen
lät sakta små vattendroppar leta sig upp
mot ytan under mina fötter

genom frostnätter älskade jag dig
hur ditt väsen värmde
då dina ögon talade om andra sagor
sagor långt mer verkliga än livet här


 




Fri vers av alvan
Läst 590 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-19 07:27



Bookmark and Share


  Cris
väldigt glädjande och vacker text
frosten gör sitt till med sitt glimmrande
talar det väl till ögonen
2007-10-19

  Ronny Berk
vacker poesi om värmens leende som smälter frosten...ja...
2007-10-19
  > Nästa text
< Föregående

alvan
alvan