Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Följ gärna mina texter även på instagram och Facebook, innerliga alvan poesi


Samma måne

 


samma måne,

stjärnor

i det så minimalt ifrån

 

och jag såg på min

hörde hur du gick under din 

 

märkligt varmt 

-hur tystnaden mjuknade

 

Annelie Martinsson 2019




Fri vers av alvan
Läst 309 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-11-16 12:39



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Man får många tankar av denna dikt...så fint...
2019-12-02

    ej medlem längre
Mycket finstämd lägger sig dina ord som värmande snöflingor över frusna själar.
2019-11-16
  > Nästa text
< Föregående

alvan
alvan