Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Följ gärna mer av mina ord och bilder på IG och FB, innerliga alvan


Tyst

såsom rummet växer 

när du inte är här

precis som rymden 

plötsligt blir mer märkbar

oändlig

 

det mjuka ljuset på nattduksbordet

står slocknat

inga dansande skuggor rör sig 

i taket

 

det är tyst

 

tyst förutom ljudet 

av min egen andning

de små slagen i bröstkorgen

 

hur lång blir väntan

hur tar sig timmar fram

och blir till dagar

utan oss

 

hur stillar jag min tanke 

det darrande som vill tysta hjärtat

sluta det med hårda lås

i rädsla för mörker

 

när det finns sånger 

som all tid sjunger 

oss närmre

 

när vi bär samma hjärta

i alla oändligheter

evighet på evighet 

 

© Annelie Martinsson 2019




Fri vers av alvan
Läst 286 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-11-21 15:55



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Så mjukt och fint du skriver denna känsliga dikt...mycket vackert...
2019-12-02
  > Nästa text
< Föregående

alvan
alvan