Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dubbel-tanka. Publicerad första gången 2008.


Svart skog

 

 

framför en svart skog 
fönstrets regnkristaller 

van vid mörker nu 

det känns nästan naket kallt 
när ljuset tränger sig på 

drar för gardiner 
släcker ned runt läslampan 

tänker på lyckan 

den finns kanske i språket 
i samtalen mellan oss 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

 




Bunden vers (Tanka) av Fredrik P. VIP
Läst 377 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-04-02 20:13



Bookmark and Share


  tom boreland
fin
2020-02-09

  Stefan Albrektsson
En varsamt filosofiskt reflekterande tanka! Gillar särskilt de inledande två radernas mycket täta bild (lite åt Pounds "In a station of the Metro") innan den släpper in diktjagets reflekterande. Fint!
2019-04-04

  ULJO
Briljant skaldat här
2019-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP