Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vilka var mäktigare. Nassarnas coolaste gubbar i thulesällskapet eller the nine sages of the east, asså freud o ljung och tysklands nationalskald hesse, världens galnaste författare?


De nios råd


Demian var född i Thule
hans moder var en alv

Tiden tycks mig va Den Fule
där då ond och god var halv

Adam vishöftar alla djuren
och det regnar mig i Georgia

Frau Evas listor skadar freuden
sluten gör sagorna sorgliga

Dess motsats är ju arbiträr
vem bryr sig vad Adam gör

Är urgens illusion skimär?
vem är det egentligen som kör?

Sorgliga sagor sluter sig om Adam
Freud djurhöftar och det regnar
Urgen skiljer Adam från Messias
Visa Evas saga bryr sig arbiträrt

Unga syrsor sjunger över Saddam
Philip har lyckts bota Ragnar
Logrusiska signaler i gallimattias
Sinclair får intet hålla kärt




Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 127 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-02 21:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd