Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snurrar runt runt

 

 

tar ett litet steg för jämnvikts skull

det fläktar till

en tankepust ur vindens vrår

jag tror att evigheten landar här

 

nuet öppnas på vid gavel

duggregnsdagrar snöfältssmältor

björktrastspar tranvingesång

kattjam radiodokumentär

bilmotor mobilsignal

rusar till

berusande

där nånstans lutar jag mig tillbaka

sluter ögonen och lyckas nästan bygga

en frågeställning kring evigheten




Fri vers av Per Rydberg
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-04 16:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg