Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eldvakt

Så var det dags
att vaka ut din eld.
De små stunderna som är kvar
rinner som vatten genom mina fingrar.

En ensam låga slår upp i glödbädden
fladdrar till och blir borta.
Kvar är bara några små röda glödögon
under askan.

Dina sista stunder
du glimrar till och försvinner
återgår till tiden och rummet
innan du föddes
till den enorma rymden av icke-varande.




Fri vers av Rafmagn VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-04 22:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rafmagn
Rafmagn VIP