Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag var i kolgruvan och plockade diamanter gruvarbetarna lämnat efter sig - diane cluck


Jag spridde dem på marken


Bubberduckeybling för döva
och jag sveper för att glömma
Krillan, guldet väger ingenting
jag letar fiskar att berömma
Vi kan önska runt i ring
kom med Kasper ut och röva

Jag spökar min demon ibland
för att hora bak nån gata
Ta en tur på Charons hav
lita bara på dom lata
Fribiljett till nattens grav
det är gauche att gå iland




Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-04-04 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd