Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mellan

andetag då någon somnar, de tunga, som alltmer liknar
vatten mot sand någonstans där jag inte är, från en kropp
som inte är min men som jag upptäcker hörs precis här
i den kropp jag känner världen i från insidan




Fri vers av kjærlighetssanger
Läst 295 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-04-05 01:47



Bookmark and Share


  Mats Edin VIP
Spännande
2019-04-06

  Goraxy 89 Orion VIP
En intressant betraktelse från Insidan !

Gillar !!!
2019-04-05
  > Nästa text
< Föregående

kjærlighetssanger