Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ridå

 

 

svartkol och rökrester i grått

falnade lågor

mol allena vid lägereldsplatsen

sången och pratet har ekat klart

 

dimmornas älvor mot nybonad sjö

solens stumma frånvaro

bergkammens knivskärpa

himlens fördunklande molnfrihet

storlommens ödsliga läte

bildar skönhetens perfektion

inklädd i en glaskropp

kylig och avvisande

nu knoppas min pyrande myrande oro

det vackra förvandlas till ointagligt

 

med alla medel

letar efter en öppning

obrutet hölje allt som där är

återstoden blir kaos

svettas i svaghet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 214 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-04-05 18:19



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Vacker melodi och jag finner snabbt diktrytmen. Gillas att jag gör det och tycker om sammanhanget.
2019-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg