Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mina biologiska föräldrar kunde inte vara de föräldrar som jag behövde


Min egen älskande förälder

Det jag behöver är jag expert på
Ni var inte intresserade av att ta reda på det
Eller så kunde ni inte
Nu tränar jag på att ta reda på
vad jag behöver
Jag borde vara experten

Jag ska lita på mig själv
Jag ska prova mig själv
Och jag ska se mitt vuxna barn
Och ta hand om henne

Så ska hon tillfriskna och läka
Och bli den vuxna kvinnan som hon är




Fri vers (Fri form) av Mackan 1966 VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-04-05 21:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mackan 1966 VIP