Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till tåls

 

 

barmark  åter vit

björklövstora snöflingor

bofinkars vårsång




Bunden vers (Haiku) av Per Rydberg
Läst 161 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-06 09:51



Bookmark and Share


  Niliboy
Ja, men snart tinar den bort, å vi slipper halka!
2019-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg