Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårutflykt från säng!

Att öppna sitt fönster
mot natten var en god idé
vara inne, ändå
vara med där ute
utan att nå´t se...
Men mitt rum
fylls i alla vrår
med en väldoft
så mild så skön
det fladdrar till
så skönt i mitt hår
och jag känner
i hela kroppen
det är ju; Vår!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 102 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-07 09:44



Bookmark and Share


  ULJO
Denna underbara vår
2019-04-07

  Feliaxel VIP
Underbara våren med värme och dofter
2019-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt