Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla ni själfulla

Alla ni själfulla,
som täljer ord ur ert hjärtas förråd.
Ni ger manna,
skapar mening,
skapar skönhet,
skänker ljus och skapar banor mellan stjärnor
som ligger ljusår från varandra.
Ni själfulla,
som ägnar livet åt att leva livet
genom hjärtat.
Tack:-)





Fri vers av Feminaz
Läst 204 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-04-08 01:38



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Underbar hyllningstext!
2019-04-08

  Lottie Ålhed VIP
Mycket fint diktat!
2019-04-08

  Cikoria Blå VIP
Så fint!
2019-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz