Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara rycka upp sig!

Den kan man skjuta på en gata
sen hemåt lugnt bara fint knata!
Ej polis slår till
om man mer skjuta vill!
Skjuta rygg, gör kroppar, kavata!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-04-08 15:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt