Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Prayer (Key Largo)

    

Like the meat

within the shell

 

like the shell before the jaw

 

bleached

as

ivory

 

between sins I was

 

conquest

salt

a crown of seaweed

a diadem of pearl

 

then I'm echo

calling the fossils back

 

and the ashes spread over the light

as the sand consumed eternity...




Fri vers (Fri form) av Domenico VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-04-10 22:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är något alldeles speciellt med snäckor. Det där elfenbensvita, det lena, den sensuella formen. Vågorna och evigheten. Saltet och sanden. Människan och minnena. Erotiken och sorgen. Varmt och bitterljuvt. Just like a prayer!
2019-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Domenico
Domenico VIP