Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vara lite före sin tid!

Det finns en tung särskild punkt som
alla talar ständigt och bestämt om
men den syns ju ej
varken för dej eller mej...
TIDPUNKTEN kan varsko innan den kom...






Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-11 14:11



Bookmark and Share


  limerick
Som i min haiku om tiden. Om den ej fanns skulle allt hända vid en enda tidpunkt.

Om tiden

Tid måste finnas
ty annars händer allting
förstås samtidigt
2019-04-11

  ULJO
Tidpunkten man inte kan sätta punkt för.
2019-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt