Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur. Nattkase -









Tyst stänger jag nu Natten
mot Honom med Eldfrön
och kliver rakt ini Gryningen
med Urkalejdoskopet i min famn
och Stjärnerötter strödda i mitt hår -

Utan att mer snudda Tid
och Hans Liv -









Fri vers av J-M
Läst 254 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-04-11 22:18



Bookmark and Share


  Engel
Jag tror att du vet.
2019-04-24

    Peter Söderqvist
Natten som något du stänger själv (som en dörr eller en bok) är en stark bild.
Möjligheterna som gryningen andas när diktjaget kliver in ger en känsla av hopp.

Fint skaldat.
2019-04-14

  Lottie Ålhed VIP
Hisnande gestaltning väcker bildrika minnen av texten Snyggt!
2019-04-12

    ej medlem längre
Ett vackert avsked där spår av kärlekens skog fortfarande växer i diktjaget. Ditt språk är så hisnande fint att man gärna läser din text om och om igen.
2019-04-12

  Nanna X
Många säregna vackra ord. Mina favoriter är Urkalejdoskop och Stjärnerötter.
2019-04-12
  > Nästa text
< Föregående

J-M
J-M