Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..


Sjukhussängar

Väluppfostrade
välbäddade
manglade med
tablettvita lakan
väntar sjukhussängarna
på tyngden från din kropp

Generationer har bidat sin tid
under offerkoftan
du tänker inte gå
samma inbäddade öde till mötes
dina röntgenplåtar
visar en utväg från skogens snår

Låt aldrig det vita ljuset
locka dig hem




Fri vers av J P VIP
Läst 419 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2019-04-12 08:55



Bookmark and Share


  "Silver" VIP
Jag är oerhört imponerad av hur du skriver. De färger och bilder du använder. Tablettvita lakan. "Dina röntgenplåtar visar en utväg ..."
2021-08-20

  kerstin skriver VIP
snyggt och skarpt!
2019-04-12

    ej medlem längre
Vitt mot skogsgönt. Väluppfostrat mot skogstokigt. Jag instämmer! Låt inte det vita ljuset locka!
2019-04-12
  > Nästa text
< Föregående

J P
J P VIP