Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du kanske inte vet det här, men

 

jag planterar någonting

när du sover,

 

någonting om att

jag inte vet var jag

ska placera mig i dig

 

men att det inte

är det viktiga

 

du är vridamigruntvacker

och det räcker mig

strax under naveln

 

och jag tänker att

bävan är ett ord

jag inte vet betydelsen av

men gärna skulle vilja använda

 

om jag är en jordbävning,

ett jordskalv eller kanske

en geiser

 

vi kommer säkert inte

att rida på islandshästar,

borra hål i resväskor

eller ens flyga

 

och det måste helt enkelt,

räcker helt enkelt

såhär fint

 

inte vad jag skulle ha

byggt i trolldeg,

men ändå

 

jag har ridit

mina stereotyper

och käpphästar

 

jag förstår vad som menas

med det som finns

och du, det är fint så

 

vad jag vill plantera

är ett självklart hjärttecken

med fingrarna på din kudde 




Fri vers av molly crayons
Läst 254 gånger
Publicerad 2006-06-23 04:11



Bookmark and Share


    Duff
Skitsnyggt Linn! Avis på dina ord!
Duff
2006-06-23
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons