Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


När socialen ser en


Fattig .

Blir hen idiot
Slarvig och lat
Och omyndiförklard




Bunden vers (Haiku) av Federico Romano
Läst 163 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-04-18 21:18



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ingen lätt situation...tänkvärd haiku...
2019-04-20

  SatansSon VIP
jag sigtter o läser din dikt och lyssnar på nirvana. du måste skapa mer du är bra.
2019-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano