Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kaffe o glass...




Kaffe o glass i min berså
jag bjuder dig min kära
om du blott kommer o hälsar på
så att jag får vara dig nära

Kaffe o glass o nybakat bröd
får du hos mig att förtära
o rosen som lyser så skimrande röd
den vill jag dig gärna förära

Kaffe o glass o kanske en kyss
om jag dig kan beveka
allmedan vi till fåglarna lyss
o vinden oss fröjdeligt smeka

Kaffe o glass i min berså
jag bjuder dig min kära
om du blott kommer o hälsar på
så att jag får vara dig nära


Bs-06







Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 452 gånger
Publicerad 2006-06-23 10:58



Bookmark and Share


  Madjori
Finns bara ett ord ....KANONBRA
2006-06-24

  yoyyo
å underbar och aa känslan av midsommar och alla blommor, kaffe, och glass är svår att motstå :)
2006-06-24

  Anders P VIP
En stund av njutning i vardagen. anspråkslöst och fint. Tack gärna.
2006-06-23

  Daniel_78 VIP
Jag fullkomligt älskar första raden i varje stycke
det ligger riktigt riktigt bra i munnen!
Resten är garniatryr som för den delen också är smaskigt.
2006-06-23

    Richard
Tack för den vackra midsommadikten.
Kunde inte låta bli att kommentera.
Har ju vanliga mänskliga känslor.
Glad midsommar på dig.
2006-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg