Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Istället för eskapism (del 1)

Vi borde charta en båt
Eller smita med ett godståg till Narvik
För en biljett 
Till rymdfärjan har vi inte råd med

Här finns inte längre
Något mer att göra
Eller säga som skulle få det att kännas
Som att vi faktiskt har ett förflutet

Våren kommer med sommaren
Så som vi växer ifrån varandra
Nya val och nya separeringar
Värderingar lämnas ute i regnet

Vi skulle nog komma hit nån gång
Men aldrig för gamla
Och alltid för snälla
För att vända blad i boken




Fri vers (Fri form) av Arvast
Läst 155 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-21 23:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arvast
Arvast