Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Istället för eskapism (del 2)

Det var i ungdomen
Vi klarade oss undan bedrövelser
Nu kan vi bara le
Och vända andra kinden till

Våra gamla vänner hör av sig än
Från nästan hela världen
De ska gifta sig
Döpa sina barn

Om en kan bowla sig genom livet
Och falla som käglorna
Då följer vi fel väg
Sök ny rutt på GPS

Jag hälsar till dem
Att vi kommer med bussen
Men vi lämnar bagaget bakom oss
Låter gårdagar passera

 

Du säger att det är nya tider nu




Fri vers (Fri form) av Arvast
Läst 129 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-04-22 00:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arvast
Arvast