Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Social media


Låter oss tro att vi talar

Lika efektivt
Som när vi

Skriker jag älskar dig
Där ett eko studsar åter




Fri vers (Fri form) av Federico Romano
Läst 162 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-22 09:26



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
du får pengsr på torsdag. 649 spänn vill jag ha för pcn.
2019-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano