Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Linje...

 

 

I vitt och i sot

    

    i de brända känslorna av beröring skriver jag

     

      om förlåtelsen för vad som kommer att bli och solen

    

     i den kalligrafiska gryningens linje

   

jag hör musiken i denna skala

     

     harpan

           regnet

       det horisontella

   och det som kommer att falla...

 




Fri vers (Fri form) av Domenico VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-04-23 15:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Orden ekar i mitt huvud.
att du hör musiken i denna skala

harpan

regnet

det horisontella

och det som kommer att falla...

Jag kan höra det, känna det, smaka på det...

Jag anar konturerna av en harpa...
2019-05-04

    ej medlem längre
Så öppet, sensibelt och språkekvilibristiskt skrivet. Jag vill helst inte analysera din text. Bara låta den vara precis det den är, en text med stor poetisk känsla och en stor behållning i allt som sägs mellan raderna. Bokmärker självklart den här.
2019-04-25

    ej medlem längre
Så fin!
2019-04-24

    ej medlem längre
Tror det är något av det vackraste jag läst. Förstummad och fördummad av den här!
2019-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Domenico
Domenico VIP