Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Positioner...

 

Regnets vakan

vid världens bröstben

bakgårdsljusets sommarblomning

slutet på dagen drar eld

nerv materia minne

elfenbensrosors eko

djärvt och uppenbart

denna vetenskap om ensamheten

beroendet av kännetecken

alla former bildar tid

faller på kroppen

en tanke 

är ett föremål 

en möjlig position

ett objekt utan minne

ett minne utan tankar

viktigt är en plats

en konvertibel

tystnaden en efterfrågan

riktningens ben

ett objekt med eget öde

något som förvånade någon

nu en tanke i tiden

som har ett förflutet

nu nyare än tidigare

innan det någonsin kunde vara en fråga

mellan nakna väggar 

hänger fönster

skinande öppna

mellan oss två

vilsna sensationer utan rötter

nyanser av nattblått...




Fri vers (Fri form) av Domenico VIP
Läst 389 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2019-04-24 23:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
den här låten kommer till mig när jag läser din sensibla text.
jag tror det är "världens bröstben .."och nattblå nyanser som fick mig tänka så.

hope theres someone
med antony&johnsons

https://open.spotify.com/track/09ZGF6mwJVzw5jxqbtT53E?si=9GTOrNDvSbShHF0gXEeldA
2019-04-26

    ej medlem längre
Hänförande
2019-04-25

    ej medlem längre
Så vacker!
2019-04-25

    ej medlem längre
Att kliva in i din text är som att träda in i en värld av bildrikedom och känslan av att i natten är vi närmare varandra. Det finns en stiltje i positioneringen och samtidigt ett hopp i de nakna väggarna och öppna fönstret. Välskrivet och fängslande!
2019-04-25

    ej medlem längre
Brel och Tranströmer håller mig i handen denna sömnlösa natt då iglon inte ger något skydd. Brel säger att livet aldrig kommer med några presenter. Tranströmer säger att jag är en halvöppen dörr mot mig själv. Din dikt lägger sig mitt emellan dessa båda positioner med sina skinande och öppna fönster och sitt objekt utan minne. Så fyller jag mig med dikten allt som bara går att fylla sig med. Så som jag gör. Fin.
2019-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Domenico
Domenico VIP