Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Dum eller


Snäll

Behövs det sägas
Att världen behöver

Folk som är snälla
Eller är dessa dumma?




Fri vers av Federico Romano
Läst 119 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-26 10:51



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
vi måsye vara överensom att jesus funnits på riktigt och att all vidrig ondska är en dagdröm.
2019-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano