Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden är lånad från webben.


En liten varelse på vår jord!

På promenaden igår såg jag den.
Blev så glad,
ännu ett tecken på att det kommer en sommar.
Har alltid tyckt om fjärilar.
Det här var en fin nässelfjäril.




Fri vers av Ezmeralda VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-26 15:08



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja vilken tur
vi har sommaren
kommer på nytt...
En gång har jag
med ett frimärke
klappat en fjäril
SAMMA, två
gånger!
2019-04-28

  Marita Ohlquist VIP
Visst är den härligt med fjärilar, har många växter i trädgården som dom gillar!
2019-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP