Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du längtar efter något

Håll då drömmarna vid liv
Tänk då på dem så ofta du bara kan, för då kanske
drömmarna dina kan bli helt sanna till slut
För du får ju aldrig ge upp dina innersta känslor
som du har, då du måste slåss för att de ska stanna kvar
I alla fall om du vill ge dig själv chansen, att kunna få
skratta och må bra
Så vad du än gör
Håll ögonen och öronen öppna för när ljuset och ljuden
kommer in i din själ, får du chansen att leva ut lite mer
Så lev ut för varje dag som går
För så som blommorna du sår gror, kommer du också
att växa inom dig, och bli lika stor

Så om du längtar efter något, håll då drömmarna vid liv
Tänk på dem så ofta du bara kan ..

Ken Cassel
27/4-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 97 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-04-27 16:35



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, man får inte ge upp...fint...
2019-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel