Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

här och nu

 

 

åvattnet brusar

frostgryning värms av sol

lockton ur luften

 

ekorrskutt från gren till gren

björkknopp brister ut i grönt




Bunden vers (Tanka) av Per Rydberg
Läst 297 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-04-28 08:41



Bookmark and Share


  Niliboy
Härligt ställe du berättar om själv bor jag i centrum, men vi har om fåglar både stora å små i grannskapet!
2019-04-28

  Johan Strömstedt
Tiden kan bli rätt långdragen ibland.
Väntrum är ett utrymme där tiden tycks gå extra sakta. Du fångar ögonblicket, vilket är borta innan du hunnit blinka. Bra beskrivet.
Kan nästan känna doften av skog.

2019-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg