Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En stolt svensk tradition


Midsommarafton!

Å vi dansar som grodor runt en stor grön kuk!
-Kom barn! Kom barn! Ni med!

Men vi äter oxå sill och potatis med en
nubbe såklart! Eller två...eller tre...eller fyra, fem , sex, sju, åtta SKÅÅÅÅÅL!!!! (Glöm inte att köra ihjäl någon lr dig själv på vägen hem)


Ja mest super vi nog skallen av oss och fjortonåringar
blir av med oskulden. Och vissa ville inte ens, blev tvingade, våld....
Spring, spring, spring hem!
Krama mamma och gå till sängs.

Men det är härligt att få en anledning till fest och dans
Pausa TV:n
Fråga chans

Så på med din idiotdräkt! Din antihjälte i nån påtänd saga!
Dansa som besatt
Släng med din hatt
För nu stundar midsommmarafton
sin karga krans





Övriga genrer av vargavinter
Läst 265 gånger
Publicerad 2006-06-24 03:11



Bookmark and Share


  volatile
du den här var fan klockren =)

"Å vi dansar som grodor runt en stor grön kuk!
-Kom barn! Kom barn! Ni med!"
2006-06-24
  > Nästa text
< Föregående

vargavinter
vargavinter