Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dag försent...SALUT alla poeter!




Nu vill jag få önska åt varje poet
en midsommarafton i vällustighet
Jag höjer mitt glas med renat uti
Skål för er alla o er poesi!

Må dagen bli solig må dagen bli fin
må ängarna sprudla av blommor o bin
Må sillen va smaklig o supen så kall
att glaset det immar uti bästa fall

Ja nu vill jag önska er alla \"Salut\"!
o be er att drömma som aldrig förut
ty alla de tankar ur fägring så rik
kan åtföljas av att ni bjuder lyrik

Ja välgångens skål jag dricker till er
för alla de bilder åt själen ni ger
Jag höjer mitt glas med renat uti
Skål för er alla o er poesi!





Bs-06




Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 1259 gånger
Publicerad 2006-06-24 08:46



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Härligt !
Ja bättre sent än aldrig !
Skål !!!!
2006-06-27

  Eline.P
lite för sent även här höjer jag mitt glas till din ära och till din skrivarkonst
SALUTE!
2006-06-25

    IsabellaMendrix
Mycket inspirerande och livfull midsommarvers. Den spritter av glädje.
Eftersom jag arbetar, så får jag hålla mig till en mugg halvkallt kaffe, men den kaffemuggen höjer jag i största andakt mot dig och instämmer:
- Salute, Bodil!
2006-06-24

  Åsa Gustavsson VIP
Fest och fröjd i dagarna tre...
2006-06-24

  Karin Rosberg
Tack för dina underbara rader till oss alla!! som bina suger jag åt mig varje ord.......bzzzzz
2006-06-24

  Daniel_78 VIP
jag tycker du har slipat bort all blesyr som
jag brukade hänga upp mig på tidigare
i dina senare texter. jag är riktigt imponnerad,
du får till snygga rim också. "poet/vällustighet" -
mmm sommarsnyggt
2006-06-24

  Howlit
SKÅL... och tack för en härlig midsommardikt
2006-06-24

  Markattan
Underbar midsommarpoesi!! Tack och salut på dig, Bodil!!
2006-06-24

    ej medlem längre
Skickar en Midsommar kram från Växjö-tack för den fina dikten
2006-06-24

  Tassan
tack! gott att läsa. härligt flöde!
2006-06-24

  Jessica Ebbesson
Vilken härlig tillägnan till poesin!

*Salut Bodil*
2006-06-24

  Last Word Spoken
*ler*

Salut!!

Härlig dikt! Tackar, tackar!

Vi startar med en kopp kaffe,
och sen vännen, sen tar vi fram
vodka vanilj...fruktsoda...lime..
och skålar med dig...det ska
grillas och firas idag mé!
Härlig årstid den här...:)
2006-06-24

  Helene Månsson
skål på dig Bodil! En dag försent...idag vill jag helst inte ha någon sprit....pust /Helene
2006-06-24

  Madjori
Oh.... Så bra !!! ...

Ett härligt rimflyt i denna dikt...

Jag bokmärker den....

Hälsn.Madjori
2006-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg