Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
för skojs skull; en limerick


efterbörd

 

 

Adam, en tvärvigg från Haga

var känd för att jämt gå och klaga

om han inte var nöjd

efter älskogens fröjd

var hans svordomar långt ifrån svaga




Bunden vers (Limerick) av Per Rydberg
Läst 124 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-05-01 16:29



Bookmark and Share


  Niliboy
Ja Per den va fin. Har du hittat på själv?
2019-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg