Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stats

Jag har inget att dölja.
Känner som jag ser och väntar.
Här kommer vi.
Inget att dölja.
Drömmar som kalla löften.
Sverige tar emot.
Älskar fortfarande en.
Kommer att låtsas.
Falla för det jag känner.




Fri vers (Fri form) av Charles Abrams
Läst 135 gånger
Publicerad 2020-03-06 20:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Charles Abrams
Charles Abrams